Investering i en multimaskine

Man behøves ikke være professionel vægtløfter for at have træningsudstyr og håndvægte stående derhjemme, for mange mennesker vil gerne komme i bedre form og få en flottere og mere markeret figur, så de køber forskellige former for træningsudstyr, som de kan bruge med jævne mellemrum.

Dels er vi forfængelige, og dels ved vi godt, at man kun kommer af med de overflødige kilo ved at kombinere sunde kostvaner med regelmæssig motion, så derfor må man tage en løbetur eller cykeltur en gang imellem eller smutte en tur ned i fitnesscenteret, hvor de har alverdens smarte maskiner til rådighed for medlemmerne. En anden mulighed er dog at investere i en smart multimaskine, hvilket mange gør.

Fordele med en multimaskine

En multimaskine kaldes ofte for en multigym, og der er tale om et stort massivt stel i jern, hvor der er forbundet forskellige vægtklodser og stålwirer, således man med forskellige greb kan trække og løfte variable antal kilo under balancerede og kontrollerede forhold. Der er faktisk mange fordele ved en multigym, da man dels sparer plads i forhold til at have håndvægte, vægtstanger og andre slags træningsudstyr liggende, og desuden er prisen for en multimaskine billigere, end hvis man skal indkøbe separat træningsudstyr til at kunne træne alle sine muskelgrupper.

Desuden er det mere sikkert at dyrke vægttræning i en multigym, da alle bøjler og vægtlodder er fastforankret og sikret i et system, således de ikke tipper over, hvilket kan ske for børn og for begyndere, der anvender håndvægte og andre frie genstande i et træningslokale. Med en multihym kan man således træne alene og sikkert, og når man har lyst til det, og desuden sparer man jo transporttid og udgifter, som man ville have haft for at tage i fitnesscenteret, så maskinen tjener sig som regel hurtigt ind igen.

Man kan også invitere en træningsmakker, således man er sammen om træningen, og man slipper jo også for kø i fitness centeret, så der er mange fordel forbundet med at have sin egen multimaskine til rådighed.

Valg af multigym

Man bør ikke købe en lille spinkel multimaskine, da denne med tiden vil blive for lille til dit formål, og måske vil den heller ikke holde så længe, hvis der er anvendt en spinkel konstruktion. Hvis man køber en passende eller lidt overdimensioneret model, så kan man reelt have glæde af den i resten af livet, hvis den er stabilt fremstillet, så den reelt ikke slides.

Man kan faktisk findes masser af gode multimaskiner til under 10.000 kr., og selvom dette er mange penge, så kan den jo nemt tjene sig ind på få år, og man kan jo også lade andre i familien have glæde af den. I en senere salgssituation vil man også kunne få mere for en brugt multimaskine, hvis den er i god kvalitet, så dette bør man tage i betragtning, før man anskaffer sig en sådan maskine.

Skriv en kommentar