Sport på hobby-plan

Som I er med bekendt med, har sport altid kun været en hobby for mig. Jeg ønsker ikke at hoppe med på elite-sport-trenden, som alle tilsyneladende hopper med på. Jeg har stadig ikke forstået ideen med at presse sin krop så hårdt, at den til sidst ryster og kramper som reaktion på overanstrengelse. Jeg tror på, at det bestemt ikke er sundt for kroppen!

Hold sport som hobby

Et godt tip, jeg gerne vil give med på vejen, er at lade være med at få dårlig samvittighed over de mange opslag, som popper op på sociale medier. Man er nødvendigvis ikke sundere, blot fordi man presser sig selv til det yderste – jeg ser det snarere som usundt. Vær glad for, at du har tid til at holde det som en hobby – det holder dig i gang! Hvis du ender med at presse dig selv mere end nødvendigt kan det ende med, at du ikke længere finder det sjovt eller behageligt (i forhold til kroppens reaktion), og dermed fuldstændigt mister interessen for at bevæge dig – og det skal det jo helst ikke ende med!

Invester i godt løbetøj

Selvom du holder din sport som hobby, er det nu og engang alligevel tilladt at investere i noget godt løbetøj. En hobby bliver altid sjovere, når man investerer i noget, som giver det et seriøst touch. Jeg løber en gang i ugen, og til det har jeg købt et par lækre løbebukser fra Nike samt et par lækre løbesko fra Nike ligeledes. Man må jo gerne se godt ud, når man træner, selvom det er en hobby. Derfor kan jeg kun anbefale dig at købe træningstøj fra Nike, da det holder godt og gør turen udenfor døren noget sjovere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*