Vinterløb

Selvom det er blevet vinter og det er koldt, gråt og kedeligt udenfor så kan det alligevel godt betale sig at tage sig en løbetur ude i den friske luft. Løb udenfor giver dig en mere varieret løbestil end på løbebåndet plus du forbrænder mere ved at løbe ude, da kroppen skal bruge mere energi på at holde din krop varm. Udover det bekæmper du også vinterdepression, da fysisk aktivitet er med til at udskille endorfiner til din hjerne der gør at du bliver i bedre humør!

Når du skal ud og løbe i vintermånederne er det vigtigt at være ordentligt klædt på. Husk at tage noget svedtransporterende inderst og et vindtæt lag yderst. Huske hue og vanter da 40 procent af kropsvarmen fordamper fra hovedet og hænder og fødder.

Med hensyn til sko er det en god ide at anvende nogle lidt mere grove af slagsen, da der kan være glat. Løber du ude i naturen er det godt med sko med god stødabsorbering for at mindske skader.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at blive SET når du er ude at løbe og mørket falder hurtigt på, så er det vigtigt med reflekser der enten er integreret i dit tøj eller aftagelige. For kvalitets, men billige vinterløbesko så tjek stylepit.dk ud. Der finder du alt det vildeste gear til al slags vintersport.

Skriv en kommentar