Skisport

Nu er vinteren omsider over os – dog uden sne endnu, men hvis du elsker sne og savner at se hele landet dækket af sne som en hvid dyne, så skulle du måske overveje at tage på skiferie i for eks. Norge, Østrig, Italien eller Schweiz. Før du planlægger den perfekte skiferie til familien eller en du holder af, så er det vigtigt at have styr på alt udstyret. Så hvis du leder efter kvalitetstøj til en god pris så burde du tjekke Stylepit ud, med mange kendte mærker til fordelagtige priser eks. The North Face til super priser! North Face laver genialt outdoor tøj, der både er trendy og smart til løjperne.

Snowboard

Med udstyret på plads er det tid til at komme ud på pisterne! Når du skal på skiferie er der forskellige slags udstyr du kan i betragtning udover de traditionelle ski. Du kan som regel vælge imellem at stå på snowboard eller snowblades. Snowblades er kortere ski som er nemmere at styre end almindelig ski. Så hvis du er nybegynder er det et godt sted at starte, eller hvis du allerede er skiv-vant så vil skiftet til snowblades være piece of cake!

Vil du stå på snowboard er det en lidt mere kompliceret teknik du skal bruge hvis du er nybegynder. På snowboard har du begge fødder plantet til boardet og du skal bruge din vægt lidt anderledes end hvis du stod på ski. Men er du en fartdjævel er snowboard det perfekte valg hvis du gerne vil hurtigt frem!

Skriv en kommentar