Sådan laver du sportstema til festen

Kender du en sportsnørd, der snart skal fejres – måske til en fødselsdagsfest eller måske skal denne person snart konfirmeres?

Hvis du står og skal holde festen, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at det bliver en så god og perfekt dag for denne person som overhovedet muligt. En af de mange måder at gøre dette på, er ved at lave en fest, der har et specielt tema. Hvis du i forvejen ved, at denne person er glad for at dyrke sport, så er der ikke noget at tage fejl af: så skal der helt sikkert være et festtema, hvor man laver det til sport!

Find den rette hobby

Lad os komme i gang! Så først skal beslutningen tages. Hvis du ved at det er sport det skal være, så er det med at vælge den rette sport. Mange sportsnørder er som udgangspunkt lidt ligeglad med hvilken sport de ser, bare de ser en eller anden. Men nogen er mere interesserert i en sport frem for en anden.,


Derfor er det vigtigt at du vælger den rette sport. Er det fx fodbold eller måske badminton som fødselaren spiller, så er det dette, du skal gå efter og opbygge festen efter.

Tænk over at vælge de rette selskabslege

Du skal huske at tænke over hvilke selskabslege, du laver. Dette er nemlig en af de bedste måder at symbolisere og illustrere hvilken temafest, der er tale om.

Derfor er det vigtigt, at du laver noget, der har noget med selve sporten at gøre. Hvis hovedpersonen til festen godt kan lide at få sig rørt, jamen så er det vigtigt, at selskabslegen afspejler dette.

Hvis du vil have ideer til festlige indslag og selskabslege til fest så kig i guiden på selskabslegene.dk.

Lav pynt og invitation der matcher

Derudover skal du også lave pynt, der matcher det tema, der er til festen. Det er egentlig i grunden ligegyldigt, hvilket tema der er tale om. Det er nemlig en rigtig nem og ofte også billig måde at gæsterne, allerede fra de åbner invitationen, kan se, hvilekt tema der venter dem til festen.

Hvordan laver man det så, så det matcher? Det er svært at komme med et endegyldigt svar på, men med lidt kreativitet, så kommer man rigtig langt!

Hvis du vil læse mere om alt, der har med fest at gøre så læs med på den store danske side om festen på ideertilfest.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*