Skiferie kombineret med masser af sport

Når man smutter af sted på den årlige skiferie er man, såfremt man rent faktisk står på ski og ikke kun hænger ud i baren, garanteret en masse motion. Og det at stå på ski er en af de mest effektive træningstyper man kan kaste sig ud i, fordi man her bruger hele kroppen på et og samme tidspunkt.

Har du selv stået på ski før så ved du også, at man godt kan blive en anelse øm i kroppen efter en lang dag på pisterne, og her kan det være godt at få løsnet op i muskulaturen ved at lave nogle andre fysiske aktiviteter.

Det kan også være at man bare ønsker lidt adspredelse i træningen mens man er af sted, og det er der heldigvis flere hoteller der har forstået og dermed giver mulighed for. Mange af hotellerne modtager en masse gæster der ikke kun er vilde med at stå på ski, men som dels gerne vil holde formen med styrketræning og anden cardio, og dels ynder at dyrke gruppeaktiviteter med de venner de rejser med.

Skiferie eller aktiv ferie?

Et godt eksempel på et hotel der tilbyder en lang række sportsfaciliteter, er Hotel Interstar i byen Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang i Østrig. Hotellet tilbyder sportsaktiviteter såsom basketball, volleyball, bordtennis, cykeludlejning, fodbold, fitnesscenter, spa og meget mere. I dag er det at tage på skiferie altså ikke udelukkende ensbetydende med at man kun står på ski, nej det er nærmere en mulighed for at prøve en masse aktiviteter af som en slags aktiv ferie.

Skriv en kommentar