Polo shirts til alt

En polo shirt kan anvendes i mange sammenhænge

Der findes få andre beklædningsdele, som kan anvendes så bredt og universalt som en polo shirt. Denne slags trøje kan simpelthen anvendes til alle salgs formål oh i alle sammenhænge, så man kan sagtens have flere modeller og farver af polo shirts i sit klædeskab. Man kan anvende en polo shirt ganske glimrende i disse sammenhænge:

  • Skolebrug
  • Familiebesøg
  • Gallamiddage
  • Sportsarrangementer
  • Ungdomsklub
  • Samvær med andre mennesker

Så det er faktisk ganske sjældent, at man ikke med succes kan anvende en klassisk trøje som en polo shirt. Men hvordan finder man så den rette type polo shirt, da der jo findes rigtig mange mærker, farver og faconer at vælge imellem? Man bør vælge en moderne og trendy model, som passer godt til sin krop.

Sådan vælger man den rette polo shirt

Det rette valg af polo shirt er naturligvis individuelt, så der findes ingen endegyldig løsning, men det er klart, at visse størrelser og farver passer bedst til din krop, og så har du sikkert også visse yndlingsmærker, som du bedst synes om. Normalt kan man gå ud fra, at pris og kvalitet følges ad, men alligevel kan der opstå uforklarlige prisforskelle, så man bør altid følge med i priser og tilbud i forretningerne, idet der ofte kører forskellige udsalgskampagner, og det nemmeste er ofte at søge inspiration på internettet, hvor der findes en del store webbutikker, som har mange slags polo trøjer i forskellige kendte mærker og priser. På nettet kan man ofte finde de bedste rabatter, da disse butikker jo også undertiden skal rydde op i varelageret, og de har jo ikke noget forhandler led, som også skal tjene penge samt dyr husleje til en strøgbutik, så det kan sagtens svare sig at tjekke for eksempel Stylepit, som har et virkeligt stort udvalg af polo shirt modeller. For tiden sælger de endda polo trøjer til under 50 kr. pr. stk., så man sparer over 80 % på mange udvalgte modeller.

Hvad hedder de bedste mærker?

Igen vil svaret på dette være yderst individuelt, men de mest udbredte og klassiske modeller hedder Fred Perry, Henri Lloyd og Ralph Lauren, men der er også mange der vælger de mere moderne og prisbevidste mærker som Selected og Jack & Jones. Denne slags trøjer kan virkelig give dit et godt look, således du ankommer i en smart polo shirt i de rette farver med gode moderne mønstre, så man kan se, at du er cool og har en selvsikker stil. Husk altid på at man både kan vælge modeller, som har lange og korte ærmer, samt trøjerne også kan være enten tætsiddende og figursyet, mens andre er mere løse og afslappede i stilen. Populariteten af poloshirts stammer nok især fra tennisbranchen, som siden er blevet ensbetydende med et klassisk og elegant look, som alle modebevidste mænd er faldet for.

Skriv en kommentar