Kampsport

Boksning

Boksetræning består primært af løb, sjipning, reaktionstræning, balance, skyggeboksning og sparring. Oftest indgår redskaber som sandsække, speedbags og double end bags.

Inden for boksning skelner man primært mellem motions- eller klassisk boksning. Ved motions boksning fokuserer du mest på at opbygge din fysiske form med grundtræning i form af forskellige øvelser til hele kroppen med høj intensitet, uden egentlig at skulle i ringen. Ved klassisk boksning træner du teknik, fodarbejde, sparring og slagtræning.

Muay thai (thai boksning)

Thaiboksning adskiller sig fra almindelig boksning ved at tillade spark, knæ og albuer. I thaiboksing kan du også enten træne op til kamp eller for motionens skyld. En dygtig thaibokser er både i god fysisk form, har en god teknik og i ba

Taekwondo

Taekwondo er en koreansk kampsport som indbefatter spark, slag og blokeringer. Taekwondo er først og fremmest en konkurrencesport med en mindre selvforsvars del. Tae betyder foden der knuser, kwon betyder hånden der knuser og do er en højere mental tilstand der viser en måde at leve på, en kultur eller vej. Taekwondo kan deles op i følgende dele: fysisk træning, grundteknik, konkurrenceteknik og selvforsvar.

Kickboxing

Hvis du vil kombinere boksning og martial arts kunne kickboxing være et godt valg. Kickboxing stammer fra USA og indeholder elementer fra karate, thaiboksning, Taekwondo og Kung Fu. Kickboxing kombinerer bokseteknikker med spark men der er ikke tilladt albuer og som ved thaiboksning.

lance med sig selv. Kendetegnet ved thaiboksning er også det oprejste kampgreb hvor bokserne har hinanden i lås.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*